День науки – 2022

Новини

Медична наука багатогранна як мистецтво. Це не тільки дослідження, експерименти, гіпотези, це результат практичного застосування отриманих результатів.  І найважливіше про відкриття повинні знати у світі.

Науковці кафедри педіатрії та дитячих інфекційних хвороб стали учасниками вебінару «Де і як повинен індексуватися автор? Бази даних на допомогу науковцю», присвячених  Дню науки в Україні. Співробітники бібліотеки Софія Задерей та Олена Гімчинська виступили провідниками необхідних знань про індекс цитування, якісний показник, наукометричні бази, як інструмент відслідковування статей. Пані Софія особливу увагу звернула на  наукометричні показники, адже вони характеризують роботу науковця та регулюють його рейтинг. Олена Гімчинська ознайомила присутніх з можливостями однієї з найпопулярніших мультидисциплінарних наукових платформ – наукометричною базою даних Web of Science.

Оптимізовані знання з практикумом стали своєрідним етапом удосконалення наукової майстерності. Тож бажаємо всім нам успіхів на ниві цитування.