СПІВРОБІТНИКИ КАФЕДРИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З СИМУЛЯЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Новини

19 лютого 2021 року Буковинський державний медичний університет сумісно з Вінницьким національним медичним університетом ім. М.І. Пирогова провів Науково-практичну конференцію з міжнародною участю “Медична симуляція – погляд у майбутнє”. Конференція проводилась у форматі online з прямим стрімом на сайті БДМУ і каналі youtube.

Співробітниками кафедри педіатрії та дитячих інфекційних хвороб було представлено дві пленарних (Марусик У.І., Ткач Є.П “Симуляційне навчання, як мотиваційна складова формування компетентностей лікаря” та Коротун О.П., Хільчевська В.С. “Дитяча токсикологія в кейсах: досвід використання симуляційних сценаріїв у системі підготовки педіатрів”) і дві секційних доповіді (Богуцька Н.К. “Симуляційний тренінг за респіраторними педіатричними сценаріями для післядипломної безперервної медичної освіти” та Тарнавська С.І. “Застосування симуляційних технологій навчання на базі віртуальних пацієнтів у студентів випускних курсів”).

Колектив кафедри має досвід і активно сприяє широкому залученню симуляційних технологій у навчальний процес на додипломному та післядипломному рівнях.