ПЕРЕМОГА СЕРЕД НАЙКРАЩИХ!!!

Новини

«Усе, що робиш, треба робити добре»(Ф. Бекон)

КАФЕДРА ПЕДІАТРІЇ ТА ДИТЯЧИХ ІНФЕКЦІЙНИХ ХВОРОБ ЛІДЕР СЕРЕД КЛІНІЧНИХ КАФЕДР!!!

З 1946 року кафедра педіатрії та дитячих інфекційних хвороб БДМУ пройшла своє становлення і свої випробування. Змінювались назви, завідувачі, працівники, але незмінно примножувались традиції, започатковані відомими науковцями та їхніми не менш професійними, талановитими учнями. На сьогодні кафедра педіатрії та дитячих інфекційних хвороб залишається базовою з педіатричних знань для учасників освітнього процесу, як на додипломному, так і на післядипломному етапах. Тож всі зусилля  у науковому, методичному та лікувально-діагностичному напрямку працівників поціновано вищим (першим) рейтинговим місцем серед клінічних кафедр БДМУ.

Вектор руху кафедри завжди залежить від завідувача. Керівницею кафедри педіатрії та дитячих інфекційних хвороб є докторка медичних наук, професорка Олена Колоскова. Її  вміле та мудре кермування, особистий приклад мотивує працівників кафедри ставати кращими версіями себе, як науковця, так і лікаря. Олена Костянтинівна вважається однією з найрезультативніших лідерів клінічних кафедр.  Цьогоріч вона отримала почесне друге рейтингове місце і це уже далеко не вперше!

Кафедра – це працівники, дієві, успішні, професійні, відповідальні. Саме завдяки цим якостям доцентка кафедри, кандидатка медичних наук Наталія Богуцька третя у рейтинговому списку серед доцентів медичного університету.

Що ж, всі зусилля, направлені для власного удосконалення примножують авторитет славного медичного закладу і відкривають нові горизонти успіху.

Тримаємо хвилю досягнень і рухаємось до нових перемог!

Дякуємо ЗСУ!

                                               Асистентка кафедри Леся РОМАНЧУК